Burberry Sport Man

Burberry Sport Man

Burberry Sport Man toaletní voda pro muže 4

Čistá energie a vůně přírody nás nikdy neomrzí a stejně tak i vůně pro muže Burberry Sport Man!

Neomrzí, nezklame a rozhodně nikoho neurazí, je jednoduše všestranná. Nevěříte, přesvědčte se sami!

Pánská vůně Burberry Sport Man

Osvěžující, dynamická vůně, stvořená pro dobrodruhy i cílevědomé muže, kteří se nebojí výzvy a to ať už té pracovní nebo v podobě dobývání srdce nějaké ženy.

Pokud tedy máte rádi pohyb, sluníčko, přírodu a nelibujete si v přes příliš výrazných vůních, tak je parfém Burberry Sport Man pro vás trefou do černého a to doslova! Flakónek této vůně je temně zbarvený, tedy upřímně je černý, a pouze jeden pruh červeného skla podtrhuje živost vůně skrývající se uvnitř.

Značka Burberry je známá pro svoji elegantní a nadčasovou módu, která vám vydrží ve vašem šatníku doslova věky a nikdy nevyjde takřka z módy, a to samé platí o jejích vůní. Pánský parfém Burberry Sport Man je vhodný pro muže jakéhokoliv věku, s jakýmkoliv cílem a především jej můžete používat během celého dne a klidně i v noci. Buďte charismatický, zvolte si svoji cestu a nechte ji provonět vůní Sport Man od Burberryho. Jak k němu jednou přivoníte, nebudete pochybovat o našich slovách.

 

Složení vonných ingrediencí v parfému pro muže Burberry Sport Man

Hlava: zázvor, pšenice

Srdce: cypřiš, mořské tóny, jalovec

Základ: ambra, cedr, pižmo

 

Na úvod se můžete připravit na velmi osvěžující a kořeněné vonné tóny v podání zázvoru, který je ovšem odlehčen vůní pšenice. Posléze v srdci parfému naleznete energetické mořské tóny, které jsou oživeny charismatickou vůní cypřiše doplněného o jalovec. Nakonec je nejvíce zajímavý základ vůně a ten je tvořen klasickou pánskou i dámskou ingrediencí většiny parfémů a tím je pižmo. To není ale vše, v základu vůně Burberry Sport Man naleznete exotickou ambru a jemnou a hřejivou esenci cedru.

 

Vůně značky Burberry jsou ty, na které se nezapomíná a rozhodně s kterými se neloučí, a to po dlouhou dobu!